CONTACT

Onze expertise
voor uw installatie
projecten

Contact

Met meer dan 35 jaar ervaring en vele installatie projecten mogen we onszelf een echte expert op het gebied van verwarmingssystemen en ventilatiesystemen noemen. We maken onderdeel uit van Begetube, een grootaandeelhouder van de internationale IVAR Group. En daar zijn we heel trots op. Want dat geeft ons de kracht en ruimte om te innoveren en te bouwen aan onze toegevoegde waarde voor alle warmte- en ventilatie professionals.

Samen succesvol

Met ons brede productenpakket en jarenlange expertise zorgen wij ervoor dat u als installateur een sterke positie kunt innemen op het gebied van warmte- en ventilatieprojecten. Wij ondersteunen installateurs in de utiliteitsbouw en particuliere sector tijdens renovatie en nieuwbouw.

Thuis in de Benelux

De Benelux markten worden bewerkt en beleverd vanuit de IVAR vestiging in Aartselaar (Antwerpen) waar de voorraad van Ivar producten zich bevindt in het logistieke centrum van meer dan 10.000m3. Onze technische dienst van 12 medewerkers zorgt voor een vlotte berekening van alle projecten, waaronder de ontwerpen voor vloerverwarming, wandverwarming en ventilatie.

IVAR Benelux
Kontichsesteenweg 53
B – 2630 Aartselaar
T: +32 3 870 71 43
info@ivar-nv.com

Wij staan voor u klaar
Neem vrijblijvend contact op. Wij staan graag voor u klaar met passende oplossingen.

Be ORANGE!

Start direct!
Vraag een offerte aan voor uw project

Ontvang een voorstel voor uw project

Wij zorgen ervoor dat u als installateur een op maat plan en offerte ontvangt voor uw project. Hiervoor zal onze specialist contact met u opnemen.

IVAR ondersteunt installatie professionals

Ivar Fabrikant toeleverancier warmte en water installateurs monteurs