SERVICE

Professionele
ondersteuning
voor installateurs

Service

Het delen van ervaring en kennis is altijd een hoeksteen geweest van onze bedrijfscultuur. Wij zien elk gespecialiseerd evenement en elk seminar als een gelegenheid om ideeën uit te wisselen en te groeien.

Trainingen en workshops voor installateurs

In het IVAR hoofdkantoor in Prevalle, Italië (provincie Brescia), hebben we een multifunctionele ruimte ingericht. Hier kunnen we het gehele IVAR-assortiment presenteren en ook trainingen en cursussen aanbieden. De theoretische en praktische cursussen worden gegeven door gediplomeerde technici en zijn in de eerste plaats bedoeld voor verwarmingsmonteurs en installateurs.

Naast de Academy in ons hoofdkantoor hebben we twee andere externe excellentiecentra geopend: het Laboratorio della Sostenibilità di Soresina (Laboratorium voor Duurzaamheid in Soresina) in samenwerking met de beroepsverenigingen ANICA en ASPM, en de IVAR Academie in Forlì.

De IVAR Academy organiseert ook cursussen in samenwerking met de beroepsverenigingen en de belangrijkste belangenorganisaties van Italiaanse ingenieurs en deskundigen. Deze worden gegeven door een team van ervaren trainers op het gebied van verwarmings- en watersystemen en hydronica.

Deelname wordt beloond met punten voor beroepsopleiding en bijscholing.

Trainingen en workshops

Uw project
onze expertise

Samen succesvol

Met ons brede productenpakket en jarenlange expertise zorgen wij ervoor dat u als installateur een sterke positie kunt innemen op het gebied van warmte- en ventilatieprojecten. Wij ondersteunen installateurs in de utiliteitsbouw en particuliere sector tijdens renovatie en nieuwbouw.

35 jaar expertise

<p style=""></p>

Uitgebreid productenprogramma

<p style=""></p>

Hoogwaardige expertise & ondersteuning

<p style=""></p>

Technologie en productie in eigen huis

<p style=""></p>

Trainingen en bijscholingscursussen

<p style=""></p>

(Inter)nationaal verkoopnetwerk

<p style=""></p>

Be ORANGE!

Start direct!
Vraag een offerte aan voor uw project

Ontvang een voorstel voor uw project

Wij zorgen ervoor dat u als installateur een op maat plan en offerte ontvangt voor uw project. Hiervoor zal onze specialist contact met u opnemen.

IVAR ondersteunt installatie professionals

Ivar Fabrikant toeleverancier warmte en water installateurs monteurs