IVAR Perskoppelingen

Efficiënt
MPL perskoppeling
systeem

IVAR Perskoppeling systeem met lekkage functie

De Ivar Multi Press Leak is de nieuwe IVAR-persfitting die is ontworpen om ervoor te zorgen dat er water lekt als de persfitting niet is gekrompen. Het is te gebruiken met elk van de 7 verschillende krimpprofielen (BE, B, TH, R, H, F en U). Het ontbreken van een afdichting als deze niet is gekrompen, is een functie waar de markt vooral om vraagt ​​om problemen en schade te voorkomen in het geval dat een installateur vergeet de fitting te krimpen. Een latere installateur kan eventuele lekken dan onmiddellijk identificeren en actie ondernemen door de fitting correct te krimpen tijdens de systeemtest.

Het lichaam is gemaakt van CW617N. Op verzoek is ook de versie verkrijgbaar met een loodvrije koper-siliciumlegering of Cuphin® CW724R-behuizing (voeg het achtervoegsel “C” toe aan de code), die voldoet aan de positieve lijsten van metalen materialen die geschikt zijn voor toepassingen die in contact komen met drinken water (4 lidstaten gemeenschappelijke samenstellingslijst en de UBA-lijst opgesteld door het Duitse federale milieuagentschap).

Technische specificaties van de persfittingen:

  • IVAR press MPL is te gebruiken met elk van de 7 verschillende krimpprofielen
    BE, B, TH, R, H, F en U
  • Max. bedrijfstemperatuur: 120 °C
  • Max. statische bedrijfsdruk: 10 bar

Verkrijgbaar in een breed scala aan configuraties en maten, van 16/2 tot en met 32/3.

Onze experts helpen u graag verder met het maken van een plan voor het waterleidingsysteem. Naast dat plan kunnen we een volledige materiaallijst opstellen van alle benodigde onderdelen. Zo beschikt u over alle informatie om het waterleidingsysteem succesvol te installeren.

IVAR Press MPL persfittingen

list

Een selectie uit de verkrijgbare modellen...

De Ivar Multi Press Leak (Ivar Press MPL) is verkrijgbaar in een breed scala aan configuraties en voor de buisdiameters:
16/2, 20/2, 26/3, 32/3, 40/3,5, 50/4, 63/4,5, 75,5

list

Be ORANGE!

Start direct!
Vraag een offerte aan voor uw project

Ontvang een voorstel op maat

Wij zorgen ervoor dat u als installateur een op maat plan en offerte ontvangt voor uw project. Hiervoor zal onze specialist contact met u opnemen.

IVAR ondersteunt installatie professionals

Ivar Fabrikant toeleverancier warmte en water installateurs monteurs