Over ons

Innovatieve
warmte en ventilatie
systemen

Over ons

IVAR ontwerpt, ontwikkelt en produceert verwarmingssystemen en sanitaire installaties met hoge energie-efficiëntie. Met de Begetube productlijn zijn we tevens in staat om een compleet leverprogramma te realiseren voor ventilatiesystemen. Een catalogus met meer dan 10.000 artikelen, standaardproducten en unieke exemplaren, alsook systemen of complexe productcombinaties op maat. Zo heeft u als installateur of wederverkoper één kwalitatieve toeleverancier voor uw verwarming- en ventilatiesystemen.

Visie

Het leven van onze klanten, de klanten van onze klanten en onze medewerkers aangenamer maken, dankzij onze voortdurende innovaties.

Missie

Het ontwerpen en implementeren van geavanceerde hydronische oplossingen die de complexiteit van de installatie en het energieverbruik verminderen.

Benelux

De Benelux markten worden bewerkt en beleverd vanuit de IVAR vestiging in Aartselaar (Antwerpen) waar de voorraad van Ivar producten zich bevindt in het logistieke centrum van meer dan 10.000m3. Onze technische dienst van 12 medewerkers zorgt voor een vlotte berekening van alle projecten, waaronder de ontwerpen voor vloerverwarming, wandverwarming en ventilatie.

Kwaliteit

Wij produceren sinds 1985 de IVAR onderdelen voor sanitaire en verwarmingsinstallaties: radiatorkranen, warmteverbruikmodules, warmteverdeelsystemen, buizen en fittings, verdeelstations voor verwarming, distributiespruitstukken, vloerverwarmingssystemen, componenten voor zonnekracht installaties, grondwarmtepompen en ketels. 100% MADE IN ITALY.
De fabrieken zijn gevestigd in Prevalle (BS), waar meer dan 200 medewerkers werkzaam zijn, op een locatie die bedoeld is om de verschillende productie- en exploitatiefasen te rationaliseren.

Het Italiaanse hoofdkantoor is ook het hart van de IVAR Group, opgericht met het oog op de distributie van haar producten in het buitenland waar momenteel 11 vestigingen actief zijn: België, China, Frankrijk, Nederland, Verenigd Koninkrijk, Tsjechië, Roemenië, Slowakije, Spanje, Verenigde Staten en Tunesië.

Know How

Dankzij het team voor onderzoek en ontwikkeling worden de wensen van de klant vertaald in nieuwe energie-efficiënte producten, gegarandeerd dankzij de talrijke tests die in het laboratoriumworden uitgevoerd.

De noodzakelijke productiefasen worden vervolgens intern verzorgd, te beginnen met het warmpersen (in de fabrieken van de dochteronderneming Valmon Stampati). De continue implementatie van projecten in de 4.0 Industry biedt tevens de mogelijkheid om technologische innovaties en informatietechnologieën optimaal in te zetten om de productie-efficiëntie te verbeteren.

IVAR is een continu evoluerend bedrijf dat dagelijks investeert in de verbetering van producten en productieprocessen en dat voortdurend nieuwe patenten en certificeringen binnenhaalt.

Verwarming en ventilatie oplossingen

Be ORANGE!

Start direct!
Vraag een offerte aan voor uw project

Ontvang een voorstel voor uw project

Wij zorgen ervoor dat u als installateur een op maat plan en offerte ontvangt voor uw project. Hiervoor zal onze specialist contact met u opnemen.

IVAR ondersteunt installatie professionals

Ivar Fabrikant toeleverancier warmte en water installateurs monteurs