IVAR Meerlagenbuizen

Efficiënte
meerlagenbuizen
met isolatie

IVAR meerlagenbuizen

IVAR biedt met het Ivar Apex RCB en RCR buizen een compleet leverprogramma voor waterleidingsystemen. De buizen zijn als volgt opgebouwd: binnenste laag van silanvernet polyethyleen (PEXb) dat in contact komt met de vloeistof, een zeer performante lijmlaag, een homogeen overlangs gelaste aluminiumlaag, opnieuw een performante lijmlaag en tenslotte nog een silanvernette polyethyleenlaag die bescherming biedt tegen invloeden van buitenaf. Ivar Apex leiding is geschikt voor gebruik in zowel verwarmings- als drinkwaterinstallaties. De leidingen worden geleverd met blauwe of rode isolatie met een thermische conductiviteit van 0,0397 W/m°C.

Onze experts helpen u graag verder met het uitwerken van een volledige materiaallijst van alle benodigde onderdelen voor uw project. Zo beschikt u over alle informatie om het verwarming- of waterleidingsysteem succesvol te installeren.

Ivar Apex meerlagenbuizen

Het programma Ivar Apex meerlagenbuizen met isolatie op rol:

ø 16  2,0 mm – Rollen van 50 meter
ø 20  2,0 mm – Rollen van 50 meter
ø 25  2,5 mm – Rollen van 25 meter
ø 26  3,0 mm – Rollen van 50 meter
ø 32  3,0 mm – Rollen van 25 meter

Be ORANGE!

Start direct!
Vraag een offerte aan voor uw project

Ontvang een voorstel op maat

Wij zorgen ervoor dat u als installateur een op maat plan en offerte ontvangt voor uw project. Hiervoor zal onze specialist contact met u opnemen.

IVAR ondersteunt installatie professionals

Ivar Fabrikant toeleverancier warmte en water installateurs monteurs